Siirry pääsisältöön

Näin voit tienata rahaa blogilla



Moni ihminen tienaa nykyään elantonsa bloggaamalla ja muualla somessa. Tässä sinulle 10 tapaa, joilla voit saat blogisi kukoistamaan ja rahan virtaamaan. Bloggaaminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii työtä ja pitkäjänteisyyttä. 
PuhelimenKuoret.fi verkkokaupasta tilaat turvallisesti ja nopeasti puhelimen kannet , kotelot , suojapussit ja värikuoret.
Yhä useampi tienaa maailmalla ja suomessakin elantonsa kirjoittamalla blogiinsa tekstiä. Blogissa kannattaa panostaa laatuun eikä määrään, koska laadukkaampi blogi houkuttaa enemmän lukijoita lukemaan blogiasi ja kirjoittamiasi tekstejä. Suomessa voi olla vaikeaa päästä kiinni huipputuloihin, mutta se ei ole myöskään mahdotonta.  Blogilla on mahdollista tienata kohtuu helposti joitakin satoja euroja mainoksilla ja blogiteksteihin laitettavilla kutsulinkeillä. 


1. Valitse sinua kiinnostava aihe blogillesi

Sinun on ensimmäisenä ymmärrettävä, että et voi kirjoittaa mistä sattuu blogiisi, vaan sinun tulee valita sinua kiinnostava aihealue. Tämän luulisi olevan itsestäänselvyys. Lukijoidesi on myös tiedettävä, että tiedät asioista, mistä puhut blogissasi. Pyri valitsemaan itsellesi mieluinen aihe, esimerkiksi harrastus. 

2. Kirjoita selkeästi ja virheettömästi

Lukijan pitää ymmärtää, että mitä yrität blogitekstissäsi hänelle kertoa, siksi sinun tulee kirjoittaa mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi. 

3. Rekisteröidy kumppanuusohjelmiin

Kumppanuusmarkkinointi on nykypäivän blogimaailman tuottavin keino ansaita rahaa. Kumppanuusmainonta, eli afflite marketing on tuottava keino mainostajille ja kumppanuusohjelmille. Kumppanuusmarkkinoinnissa yrität saada lukijasi ostamaan jotakin jostakin verkkokaupasta, kun tämä käyttäjä ostaa jonkun tuotteen, niin sinä saat jonkun prosenttiosuuden käyttäjän tekemästä ostoksesta. Sinun tulee lisätä blogiisi kumppanin banneri tai linkki, niin tienaaminen kumppanuusohjelmalla voi alkaa. Tavallisimpia prosentteja ovat kumppanuusohjelmissa 7%, 9% ja 12%  ja voit ansaita jopa enemmän riippuen minkälaista myyntiä sivustosi antaa kumppanille. Kumppanuusohjelmia on esimerkiksi Tradetracker ja Tradedoubler.

4. Tee mahdollisimman laadukasta sisältöä

Tekemällä mahdollisimman laadukasta sisältöä blogiisi, lisäät lukijan innokkuutta lukea aiheesi loppuun ja mahdollisesti kommentoimaan sitä. Pyri aina panostamaan määrän sijasta laatuun, koska laatu voittaa määrän blogiteksteissä. Eihän kukaan halua lukea huonolaatuista tekstiä.


5. Liity Adsenseen

Jos haluat tienata blogillasi kunnolla, niin kannattaa ehdottomasti liittyä Google Adsenseen. Adsense on Googlen mainospalvelu, jolla voit lisätä mainosbannereita blogiisi, ja joilla voit ansaita rahaa. Yleensä yhdestä mainosbannerin klikkauksesta tulee noin 0,8-1€, mikä on aika hyvin. Kannattaa liittyä siis Googlen Adsenseen, koska sitä käyttää todella monet bloggaajat, ja tienaavat sillä merkittäviä summia rahaa.

6. Hakukoneoptimoi sinun sisältösi

Hakukoneoptimointi lisää sinun näkyvyyttäsi Googlessa, joka lisää sinun näkyvyyttäsi, joka tuo lukijoita sinun blogiisi. Hakukoneoptimointi on todella tärkeää, koska Googlesta tulee suurinosa lukijoistasi blogiisi. Kirjoita ensimmisenä aiheista, joista ei ole vielä ehditty kirjoittaa. Hakukoneoptimoinnista löytyy netistä paljon lisää tietoa.

7. Ole aktiivinen myös muualla somessa

Sinun kannattaa luoda blogillesi esimerkiksi Facebook, Twitter ja Instagram, niin blogisi löytyy myös muualta somesta. Sinun kannattaa olla aktiivinen someissa, ja hankkia sinne paljon seuraajia, niin voit saada lisää lukijoita blogillesi ja näkyvyyttä. Voit myös tehdä itsellesi myös Snapchat-tili, niin voit päivittää asioita myös muutaman tunnin välein, koska esimerkiksi Facebookissa se ei ole kovin järkevää.  

Sinun kannattaa kokeilla myös striimausta ja Live-lähetystä, koska ne ovat nykyään kovassa suosiossa. Live-lähetyksiä voit tehdä esimerkiksi Twitchissä, Instagramissa ja Youtubessa.

Voit myös luoda blogillesi Youtube-kanavan. Youtubeen kannattaa tehdä laadukasta sisältöä, koska sellainen sisältö saa enemmän katsojia, ja katsojat lisäävät blogisi näkyvyyttä.

8. Solmi yhteistyösopimuksia

Solmiaksesi yhteistyösompimuksia blogillasi, niin sinun tulee olla blogannut 1-2 vuotta, ennen kuin voit solmia yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen voit solmia jonkun verkkokaupan kanssa tai brändin, joka maksaa heidän mainostamisesta blogillasi. Korvaus riippuu siitä, että miten suosittu sinun blogisi on.

9. Ole johdonmukainen ja päivitä blogiasi säännöllisesti

Kannattaa julkaista blogiisi säännöllisesti sisältöä, jotta lukija jaksaa seurata blogiasi aktiivisesti. Jos et ole aktiivinen, niin lukija saattaa lopettaa blogisi seuraamisen kokokaan, koska hän ei jaksa odottaa montaa kuukautta ennen seuravan blogikirjoituksen tuloa. Olkaa ihmiset siis aktiivisia blogissanne!

10. Kehitä blogisi rinnalle myös muita palveluita

Harva pääsee merkittäviin ansioihin pelkillä kutsulinkeillä, kumppanuuusmarkkinoinnilla ja Adsensellä. Eniten tienaavat näillä keinoilla ne, jotka ovat oikeasti suosittuja. Sinun kannattaa kehittää blogisi rinnalle muita palveluita, joita myyt. Esimerkiksi voit perustaa verkkokaupan, joka myy erilaisia fanituotteitasi. Näitä voi olla paidat, mukit, kännykänkuoret ja mitä ikinä keksitkään. 

Tässä oli sinulle joitakin vinkkejä, joilla voit hyödyntää blogiasi tulonlähteenä. Älä epäröi laittaa kysymyksiä kommenteihin!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haluatko tienata rahaa alaikäisenä? Näin se onnistuu!

Monet nuoret haluavat varmasti tienata rahaa jotakin hankintaa varten, mutta miten rahaa voisi tienata? Rahan tienaaminen saattaa olla vaikeaa alaikäisenä, jos on vielä peruskoulu kesken ja monet työpaikat vaativat täysi-ikäisyyttä. Rahan tienaaminen on kuitenkin nuorena mahdollista, jos viitseliäisyyttä ja kiinnostusta löytyy. Rahaa voi nuori myös tienata netissä, mutta suuria summia netissä kuitenkin alaikäisen nuoren vaikea tienata netissä. Mutta mikään ei ole myöskään mahdotonta, jos jaksaa vain yrittää ja pitkäjänteisyyttä löytyy. Kerron sinulle tässä joitakin hyviä tienausvinkkejä, joilla voit tienata rahaa esimerkiksi mopoa tai pelitietokonetta varten.  Tässä on sinulle kymmenen tienauskeinoa, joilla voi alaikäinen tienata rahaa. 1. Vie naapurin pullot kauppaan Tämä on helppo tienauskeino, jos viitsii käydä pimputtelemassa naapureiden ovikelloja ja pyytämässä pulloja. Pulloja saattaa kertyä äkkiä monta jätesäkillistä, jos käyt kiertämässä monta kerrostaloa läpi pulloj

Haluatko tienata jopa 480€ kuukaudessa netissä? Näin se onnistuu!

Haluaisitko tienata netissä lisäansiota itsellesi? Kerron sinulle, että miten onnistut tienaamaan rahaa netissä helposti ja vaivattomasti. Tienaaminen ei ole vaikeaa, vaikka joku väittääkin niin. Tässä kerron sinulle vinkkejä, miten voit tienata rahaa nopeasti netissä, kun käytät 1-2 tuntia päivässä aikaa vain. Kaikkihan me haluamme tienata rahaa helposti. PuhelimenKuoret.fi verkkokaupasta tilaat turvallisesti ja nopeasti puhelimen kannet , kotelot , suojapussit ja värikuoret. Suosittelen sinulle Vaikuttajapaneeli.fi -palvelua, jossa voit  tienata rahaa helposti ja vaivattomasti vastaamalla kyselyihin. Yhteen kyselyyn vastaaminen vie vain 2-20 min päivässä, joten se on nopea tapa ansaita rahaa netissä. Voit ottaa maksun Paypalilla, lahjakortteina tai voit lahjoittaa koko summan myös hyväntekeväisyyteen. Kyselyillä tienaaminen on erittäin hyvä tapa tienata rahaa helposti ja nopeasti.  Yhdestä kyselystä saat 1-5€, mikä on jo aika hyvä raha näin pienellä vaivalla.

Tienaa rahaa netissä klikkailemalla mainoksia

Neobux  on PTC-sivusto, jonka olen todennut kolmen viikon käytön aikana parhaaksi paikaksi klikkailla mainoksia. PTC tulee sanoista Paid to Click , joka tarkoittaa suomeksi käännettynä "tienaa klikkailemalla". Neobux on hyvä keino tienata pientä taskurahaa vaikka karkkeihin, mutta rikastumaan sillä et pääse, koska sinulle maksetaan ilmoituksista sentin murto-osia tai korkeintaan senttejä. Sivusto on luotettava paikka klikkailla mainoksia ja maksut tulee samantien valitsemallesi maksutavalle. Maksutapoina toimii Neteller, Payza ja Skrill. Saat yhdestä ilmoituksesta 0,001$, joka on aika tavallinen tuotto tämänkaltaisille palveluille. Sivuston suolana toimii referaalit , joita on suoria sekä vuokrattavia. Voit hankkia itsellesi referaaleja, kun olet ollut jäsen 15 päivää ja klikannut 50 mainosta. Referaaleja voi olla normaali käyttäjällä aluksi 100, mutta niitä saa yhden joka päivä lisää 300 referaalin asti. 90$ maksavassa Golden jäsenyydessä voi olla 2000 referaalia, joka o