Siirry pääsisältöön

Haluatko tienata rahaa alaikäisenä? Näin se onnistuu!


Monet nuoret haluavat varmasti tienata rahaa jotakin hankintaa varten, mutta miten rahaa voisi tienata? Rahan tienaaminen saattaa olla vaikeaa alaikäisenä, jos on vielä peruskoulu kesken ja monet työpaikat vaativat täysi-ikäisyyttä. Rahan tienaaminen on kuitenkin nuorena mahdollista, jos viitseliäisyyttä ja kiinnostusta löytyy. Rahaa voi nuori myös tienata netissä, mutta suuria summia netissä kuitenkin alaikäisen nuoren vaikea tienata netissä. Mutta mikään ei ole myöskään mahdotonta, jos jaksaa vain yrittää ja pitkäjänteisyyttä löytyy. Kerron sinulle tässä joitakin hyviä tienausvinkkejä, joilla voit tienata rahaa esimerkiksi mopoa tai pelitietokonetta varten. 


Tässä on sinulle kymmenen tienauskeinoa, joilla voi alaikäinen tienata rahaa.

puhelimen kuoret

1. Vie naapurin pullot kauppaan

Tämä on helppo tienauskeino, jos viitsii käydä pimputtelemassa naapureiden ovikelloja ja pyytämässä pulloja. Pulloja saattaa kertyä äkkiä monta jätesäkillistä, jos käyt kiertämässä monta kerrostaloa läpi pullojen perässä. Monet eivät jaksa viedä pulloja kauppaan, joten he antavat pullot mielellään sinulle. Tällä keinolla voi tienata monta sataa euroa, jos uskaltaa käydä häiritsemässä naapureita. 

2. Vie naapurin roskat maksua vastaan

Voit käydä viedä naapurien roskat muutaman euron maksua vastaan. Tällä keinolla voi myös tehdä rahaa, mutta kaikilla ei ole roskia tai he vievät ne itse.

3. Klikkaile mainoksia

Tällä keinolla ei tule rahaa kovin nopeasti, mutta tällä voi silti tienata joitakin euroja rahaa. Paras paikka klikkailla mainoksia on oman kokemukseni pohjalta Neobux, jonne tulee uutta klikattavaa joka päivä. 

4. Tienaa rahaa lukitusnäytön mainoksilla

Tälläkään keinoilla ei pääse äkkirikastumaan, mutta tällä tienaa joitakin euroja kuukaudessa ja muutamia kymppejä vuodessa. Paras sovellus tähän on Slidejoy, jolla on noin miljoona latausta. Itselläni on myös kännykässä ja maksun saa Paypalille.

5. Tienaa keräämällä kaupungilta pulloja

Jos et halua halua häiritä naapureita pyytämällä pulloja heiltä kokoajan, niin voit lähteä keräämään pyörällä pulloja kaupungilta. Hyviä paikkoja ovat ainakin kesäisin kerätä pulloja puistoista, uimarannoilta ja festarialueilta. Näistä paikoista saat monta kassia pulloja nopeasti. 

6. Tienaa leikkaamalla nurmikoita

Voit tienata nopeasti rahaa myös leikkaamalla ihmisten nurmikoita parin kympin maksua vastaan. Jos käyt leikkaamassa monta nurmikkoa päivässä, niin sinulla saatta olla jo satanen päivässä kasassa. Tämä on myös erittäin hyvä keino tienata alaikäisen rahaa. 

7. Tienaa vahtimalla naapurin lapsia

Jos haluat tienata viisikymppiä illassa, niin voit vahtia naapureiden lapsia pari tuntia illalla maksua vastaan. Välillä vanhemmat haluavat käydä jossain syömässä tai muualla, niin he ottavat ilomielin apusi vastaan.

8. Tienaa louhimalla Bitcoineja

Jos omistat tehokkaan pelikoneen, niin voit tienata sillä muutaman satasen kuukaudessa. Jos koneessasi on GTX 1060, 1070 tai 1080, niin ne tuottavat sinulle aika hyvin rahaa, koska ne ovat aika tehokkaita näytönohjaimia. Täältä löytyy minun tekemä ohje, jossa neuvotaan, että miten bitcoinien louhinta tapahtuu. 

9. Mene kesätöihin

Pääset 15-vuotiaana kesätöihin, josta voit tienata noin 400 euroa kahden viikon aikana. Yleensä kaupunki antaa 15 vuotta täyttenäille noin 400 euron kesätyösetelin, jolla voit mennä haluaamasi kesätyöpaikkaan. 

10. Tienaa jakamalla mainoslehtiä

Tämä on ehkä työläin, mutta tällä voi tienata 100-200€ kuukaudessa, jos lähtee jakamaan mainoksia. Mainoksia pitää jakaa pari kertaa viikossa koulun ohella ja mainokset pitää myös lajitella itse. Tätä hommaa voit tehdä vaikka monta vuotta putkeen, jos jaat mainokset ajallaan. Monet ovat lopettaneet tämän ensimmäisen kuukauden aika, joten se kertoo tämän homman rankkuudesta. Mutta jos jaksamista löytyy, niin tämä on oiva tapa tienata jonkin verran rahaa. 






Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentoinnista!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haluatko tienata jopa 480€ kuukaudessa netissä? Näin se onnistuu!

Haluaisitko tienata netissä lisäansiota itsellesi? Kerron sinulle, että miten onnistut tienaamaan rahaa netissä helposti ja vaivattomasti. Tienaaminen ei ole vaikeaa, vaikka joku väittääkin niin. Tässä kerron sinulle vinkkejä, miten voit tienata rahaa nopeasti netissä, kun käytät 1-2 tuntia päivässä aikaa vain. Kaikkihan me haluamme tienata rahaa helposti. PuhelimenKuoret.fi verkkokaupasta tilaat turvallisesti ja nopeasti puhelimen kannet , kotelot , suojapussit ja värikuoret. Suosittelen sinulle Vaikuttajapaneeli.fi -palvelua, jossa voit  tienata rahaa helposti ja vaivattomasti vastaamalla kyselyihin. Yhteen kyselyyn vastaaminen vie vain 2-20 min päivässä, joten se on nopea tapa ansaita rahaa netissä. Voit ottaa maksun Paypalilla, lahjakortteina tai voit lahjoittaa koko summan myös hyväntekeväisyyteen. Kyselyillä tienaaminen on erittäin hyvä tapa tienata rahaa helposti ja nopeasti.  Yhdestä kyselystä saat 1-5€, mikä on jo aika hyvä raha näin pienellä vaivalla.

Tienaa rahaa netissä klikkailemalla mainoksia

Neobux  on PTC-sivusto, jonka olen todennut kolmen viikon käytön aikana parhaaksi paikaksi klikkailla mainoksia. PTC tulee sanoista Paid to Click , joka tarkoittaa suomeksi käännettynä "tienaa klikkailemalla". Neobux on hyvä keino tienata pientä taskurahaa vaikka karkkeihin, mutta rikastumaan sillä et pääse, koska sinulle maksetaan ilmoituksista sentin murto-osia tai korkeintaan senttejä. Sivusto on luotettava paikka klikkailla mainoksia ja maksut tulee samantien valitsemallesi maksutavalle. Maksutapoina toimii Neteller, Payza ja Skrill. Saat yhdestä ilmoituksesta 0,001$, joka on aika tavallinen tuotto tämänkaltaisille palveluille. Sivuston suolana toimii referaalit , joita on suoria sekä vuokrattavia. Voit hankkia itsellesi referaaleja, kun olet ollut jäsen 15 päivää ja klikannut 50 mainosta. Referaaleja voi olla normaali käyttäjällä aluksi 100, mutta niitä saa yhden joka päivä lisää 300 referaalin asti. 90$ maksavassa Golden jäsenyydessä voi olla 2000 referaalia, joka o